Jeg tilbyder

Se her hvad jeg kan tilbyde dig under

Mine behandlinger

Signatur ansigtsbehandling

Jeg skræddersyer din ansigtsbehandling efter din hudtype og hudtilstand. Uanset om du har problemer med acne, hyperpigmentering/solskader, fine linjer eller vil tilføre din hud et fugtboost, så tilpasser jeg behandlingen til netop dit behov.  Jeg  bruger kun professionelle hudplejeprodukter fra Neovita, som også er HELT UDEN PARABENER og andre direkte eller indirekte konserveringsmidler. 

Jeg lægger stor vægt på, at du får et pusterum fra hverdagens travlhed og samtidig skabe velvære i rolige og hyggelige omgivelser. Du får en professionel ansigtsbehandling og vejledning. t behov

Pris fra 449.00 kr

Diamantslibning

Microdermabrasion også kaldet diamantslibning er en effektiv og dybdegående ansigtsbehandling til dig, der vil mærke og se en forskel i huden. Huden slibes skånsom med fine diamanter samtidig med der kører et vakumsug. Huden ”støvsuges” altså for døde hudceller, skidt, talg og ect, som kan give problemer som urenheder og træt hud. Efterfulgt af dybderens som fjerner hudorme, tilstopninger og milier. Derefter påføres en fugtmaske for at skabe en sund og stærk barriere. Allerede efter en behandling vil din hud være smukkere, blødere og med fornyet glød.

Velegnet til:

– Uren hud (ikke betændt akne eller urenheder)
– Store porer
– Linjer og rynker
– Trist og træt hud (efter fx udbrændthed og stress)
– Poser under øjnene og mørke rander
– Affaldsstoffer i vævet
– Forhøjet pigmentering
– Hævelser i ansigtet

Resultat: anbefales hver 4-6 uge.

 

Pris 695,00 kr

LED Lysterapi

dermaSEMITA+ Lysbehandling

LED lys behandling med dermaSEMITA+ er en effektiv og sikker behandlingsmetode som giver en glat og smuk hud, samt stimulerer hudens celleproduktion. Der er ingen helingstid efter behandling.

• Stimulerer kollagen produktion og elastin fibre

• Styrker af lymfe- og blodcirkulation

• Modvirker akne og virker Anti-inflammatorisk

• Giver synligt resultat efter få behandlinger

Behandlinger

🔴Rød lys

• Anti-aging, Rødmen, Collagen afslappende/producrende, glatter hud

Gennem livet ældes huden – den primære årsag til dette er at hudens egen produktion af collagen mindskes i takt med alderen. Behandlingen med rødt lys øger produktion af kollagen og styrker elastinfibrene i huden, hvorved rynker og fine linjer mindskes og huden opnår fornyet glød og elasticitet.

🟡Gult lys

•Photo rejuvenation, styrkelse af lymfe- og blodcirkulation.

Huden forandrer sig med alderen og sollys har den største del af skylden for hudens alderstegn, dette ses på huden i form af at huden bliver mere slap og at der opstår pigmentskjolder. behandlingen med gult lys stimulerer lymfe- og nervesystemet, derudover vil behandlingen give huden et yngre og mere frisk udseende. Man vil ligeledes opleve en lindring og reduktion af forbrændinger samt solskoldning.

🔵Blå lys

•Acne, Anti-inflammatorisk, kan lindre kløe.

90% af alle unge mennesker får ance. Hvis ikke huden behandles kan der i nogle tilfælde forekomme skællet og tør hud, arring og pigmentforandringer. Det blå behandlings lys trænger igennem hudlagene og aktiverer stoffer koproporfyrin, som er en organisk forbindelse i huden. Behandlingen virker inflammatorisk og dermed bakteriedræbende. Det blå lys har også en effektiv virkning på rosacea og andre betændelsestilstande.

Kombinationsmuligheder

 🔴🟡Rød + Gul

Mindsker fine linjer, rynker samt misfarvninger, øger kollagen og elastin – fornyer huden.

🔴🔵Rød + Blå

Behandler Acne, fedtet hud og virker anti-inflammatorisk. 

🟡🔵Gul + Blå

Acne, stressreduktion, lysning af huden. 

🔴🟡🔵Rød + Gul + Blå

Med denne indstilling udføres alle tre lysbehandlinger efter hinanden, i rækkefølge.

Pris fra 350,00 kr

Hårfjerning med voks

Alle voksbehandlinger hos MB hudpleje bliver udført i det førende voksmærke Lycon. Mit mål er at gøre din voksbehandling så effektiv og nænsom som overhovedet muligt. Selv hvis du har den mest sensitive hud, kan produkter fra Lycon anvendes.

Før behandling skal du sikre dig, at dine hår som minimum er 0,5 cm lange for at sikre et succesfuldt resultat. 

På dagen for behandlingen kan der forekomme rødme og knopper, hvilket er helt naturligt. Dette aftager som regel efter et par timer. 

Efter behandlingen skal du vente 24 timer, før du peeler huden, dyrker sport, tager sol og/eller bader i klorvand. Efter ca. 4 uger er du klar til næste behandling. 

 

Normalpris fra 140,00 kr

Bryn & vipper

Farvning af vipper og bryn er en hurtig og enkel løsning, der giver et øjeblikkeligt resultat. Behandlingen giver dig et friskere og smukkere udseende, som du har glæde af i op til 4 uger.

Farvning af vipper giver en visuel fornemmelse af tættere og længere vipper. 

Farvning af vipper er ideel, hvis du har meget lyse øjenvipper og gerne vil fremhæve dem på en naturlig måde, eller du bare gerne vil undgå at bruge mascarra.

Smukke og velformede øjenbryn er med til at give dit ansigt karaktér. Hos MB hudpleje kan du få flotte naturlige bryn, som passer lige til din ansigtsform og hårfarve.

Pris fra 150,00 kr

Lash lift & Brow lamination

Et lash lift/vippe buk vil få dine vipper til at syne længere og fyldigere. Det ser naturligt ud, og du vil blive overrasket over, hvor meget det vil åbne dine øjne op.

Et lash lift holder ca. 6-8 uger, afhængigt af hvordan dine vipper er, og hvordan de behandles.

Vigtigt: Mød op til behandlingen UDEN øjenmakeup. Bemærk der skal min. være gået 4 uger siden dit sidste lash lift.

Brow lamination giver dine bryn et fyldigere look, tilføjer volume og sætter brynhåret på plads i en perfekt form. Du vil opnå et naturligt resultat.

Et brow lamination holder ca. 6-8 uger, afhængigt af hvordan dine brynhår er, og hvordan de behandles.

Hos MB hudpleje anvender vi Outloud produkter, som er nogle af de bedste inden for professionel lash lift/ brow lamination. Behandlingen varer ca. 45 min.

 

Pris fra 425,00 kr

Wellness massage

Velværemassage er en afslappede massage for krop og sind. Massagen virker afstressende og giver dig ro i sindet. Musklerne smidiggøres og blodgennemstrømningen øges, hvilket er med til at transportere næringstoffer og ilt ud til kroppens celler. En øget blodgennemstrømning fører samtidig også affaldstofferne væk fra cellerne og afhjælper hermed infiltrationer og spændinger. 

Pris fra 300,00 kr